Om os

MA-Teknik A/S har siden 1998 været en betroet og stabil leverandør til bl.a. olieindustrien, offshore industrien, den petrokemiske- og proces industrien, tankvognsbyggere m.f. MA-Teknik har gennem årene opbygget en unik knowhow om de brancher vi servicerer og supporterer.

MA-Teknik A/S besidder ligeledes og naturligt, en stor viden om de klassificeringer der kan være påkrævet, typisk CE, ATEX og MID og er garant for at direktiverne er overholdt. MA-Teknik A/S tilbyder ligeledes konsulentydelser ifm. ATEX og MID godkendelser. Vores hovedmarked er Skandinavien, men vi har ligeledes, gennem årene, opbygget en interessant kundekreds såvel indenfor som udenfor EU, hvilket igen kan relateres til vores unikke knowhow. MA-Teknik A/S er i dag repræsenteret i Danmark og Norge.
om-ma-teknik

Verdensklasse service og support

Hos MA-Teknik vil vi ikke kun levere nogle af verdens bedste produkter vi ønsker nemlig også at du, som kunde hos MA-Teknik, får den bedste service og support, hvorfor vi står klar til at hjælpe både før, under og efter dit køb.

Før du handler

Salgs support

Hovedparten af de komponenter vi sælger er komplekse grundet de særlige løsninger, systemer og miljøer de anvendes i samt de direktiver de ofte er omhandlet af. (ATEX og/eller MID).

Vi sidder klar til give den nødvendige service og support så du som kunde sikre at ordren bliver specificeret korrekt.

Efter du har handlet

Ordre og logistik

Har du spørgsmål eller problemer med din ordre er vi altid klar til at hjælpe. Det skal bemærkes at alle ordre skal igennem en af vore medarbejdere, der hjælper med at sikre at ordren er specificeret korrekt, før den videresendes til producenten.

Reparation og reservedele

Har du komponenter der skal til reparation, eller mangler du reservedele er vi altid klar til at supporterer dig hurtigt og effektivt, samt sikre at reparationen eller reservedelene specificeres korrekt såvel iht. specifikationen samt til de direktiver der evt. skal tages hensyn til.

Vi sikrer, at evt. krav om test og dokumentation efter repartition gennemføres, så anlægges kan sættes i drift hurtigst muligt.

Teknisk support

Medarbejderne i MA-Teknik besidder en unik og stor viden om såvel produkter, systemer og miljøer inden for olie og gas, samt den petrokemiske industri og er altid klar med teknisk support, såfremt det er ønskeligt.